Met een persoonlijk geboortebord voor een pasgeboren baby als kraamcadeau laat je kersverse ouders stralen! Op de geboorteborden staan alle geboortegegevens van hun pasgeboren trots, zoals de naam, geboortedatum, lengte, geboortegewicht en geboortetijd. Een gepersonaliseerd geboortebord is hierdoor heel persoonlijk en erg leuk om cadeau te doen ...

Met een persoonlijk geboortebord voor een pasgeboren baby als kraamcadeau laat je kersverse ouders stralen! Op de geboorteborden staan alle geboortegegevens van hun pasgeboren trots, zoals de naam, geboortedatum, lengte, geboortegewicht en geboortetijd. Een gepersonaliseerd geboortebord is hierdoor heel persoonlijk en erg leuk om cadeau te doen voor bijvoorbeeld een geboorte, eerste verjaardag of babyshower.

Door de natuurlijke, rustige tinten vande geboorteborden passen ze perfect in elke kinderkamer of tijdens de kraamperiode of het kraamfeest in de woonkamer! Een gepersonaliseerd geboortebord met geboortegegevens is een uniek en heel persoonlijk cadeau, een genot om cadeau te doen!

Wil je net iets anders dan de voorbeelden? Alle geboorteborden maak ik speciaal voor jou, dus aanpassingen zijn altijd mogelijk.

Lees meer

Geboorteborden  Er zijn geen producten in deze categorie