Babyshower versiering: inspiratie & tips

In: Feest

Babyshower versiering is toch wel een heel leuk gedeelte van het organiseren van een babyshower. Met de juiste versiering is je babyshower al snel tot in de puntjes verzorgd en dat geeft je zwangere vriendin een heel speciaal gevoel! 

Hieronder vind je inspiratie en allerlei tips voor jouw babyshower versiering. Probeer van tevoren een (kleuren)thema te kiezen en alle versiering op dit thema af te stemmen. Zo wordt je versiering één geheel en voelt het alsof je babyshower door een stylist is verzorgd!

Babyshower raamsticker voor het verrassingseffect


Plak op de locatie van de babyshower een gepersonaliseerde raamsticker op het raam. Als je zwangere vriendin dan aankomt op de locatie, ziet ze gelijk dat voor haar een verrassing is georganiseerd.  

babyshower versiering raamsticker 

Babyshower Sweet Table

Kies voor een tafel waar jullie met alle meiden aan kunnen zitten of een losse tafel op de locatie en maak hier een sweet table van in stijl. Maak allerlei hapjes en houd bij het dekken van de tafel en eventueel de hapjes rekening met het kleurenthema.

babyshower versiering sweet table

Gepersonaliseerde babyshower glazen

Om de versiering in het thema door te voeren, is het superleuk om tijdens de babyshower drankjes te serveren in gepersonaliseerde glazen (met bijpassende kleur sticker uiteraard). Hier lees je hoe je deze gepersonaliseerde glazen maakt.

Heb je een roze feestje, dan kun je de glazen eenvoudig vullen met roze limonade. Blauw drinken is een iets grotere uitdaging, maar het is er wel! Koop een fles alcoholvrije Blue Curacao siroop en meng dit met 7-up. Een mierzoet drankje, maar wél blauw!

babyshower versiering glazen personaliseren

babyshower versiering glazen met naam

babyshower versiering glazen met naam roze class=

Babyshower slinger om de ruimte te versieren

Om de ruimte leuk te versieren is een babyshower slinger een erg leuk idee. Je kunt overal effen slingers kopen (die perfect bij je thema kleuren natuurlijk). Met stickers kun je hier een speciaal tintje aan geven.

In welk thema koos jij je babyshower versiering?

 

Geef een reactie!