DIY: Maak kerst extra bijzonder met speciale, persoonlijke kerstballen

In: DIY

Jullie kerstboom wordt een echte eyecatcher met gepersonaliseerde kerstballen. Maak zelf eenvoudig een prachtige kerstbal met naam met een sierlijke, vrolijke of stoere naamsticker! In een handomdraai maak je een gaaf kerstcadeautje of een mooie herinnering voor je eigen kinderen.

DIY: Maak kerst extra bijzonder met speciale, persoonlijke kerstballen


Je kunt een kerstbal gebruiken die je al in de boom hebt hangen of je koopt een mooie, opvallende kleur die extra uit de boom spat! Hierop plak je eenvoudig de naamsticker. Met nog een bijpassend lintje erdoor maak je zo zelf de mooiste combi die bij jullie kerstboom past!

Maak bijvoorbeeld voor ieder gezinslid een eigen kerstbal met naam en geboortedatum. Creëer jullie eigen traditie waarbij ieder jaar elk gezinslid zijn of haar eigen kerstbal in de boom mag hangen.

Kerstbal met naam maken

Op de achterkant van de kerstbal kun je een mooi tekstje plakken. Dit kan bijvoorbeeld zijn ‘mijn eerste kerst’, ‘merry christmas’ of ‘jij bent bijzonder’. Of hebben jullie bijvoorbeeld een mooi motto of een bijzonder liedje dat jullie thuis graag luisteren, dan kun je hier ook iets van laten terug komen achterop de bal! Zo wordt de kerstbal echt een uniek bewaaritem dat ieder jaar een plekje in de kerstboom verdient!

Kerstbal met naam en tekstje maken


Een gepersonaliseerde kerstbal is natuurlijk ook een superleuke manier om je (schoon)ouders te laten weten ze opa en oma worden! Als ze een kerstbal uitpakken, verwachten ze vast niet dat er zo’n bijzondere boodschap op staat! 

Kerstbal je wordt oma

Kerstbal je wordt opa

Een kerstbal met de tekst 'Opa ...' met achterop de maand waarin de baby verwacht wordt.

Kerstbal opa vanaf 2018

Vergeet ook je vriendinnen niet! Zij mogen ook wel eens horen hoe belangrijk ze voor je zijn en hoe leuk is het om ze dan met kerst een beetje te verwennen met een kerstbal met lieve tekst. 

kerstbal voor je liefste vriendin

Een kerstbal met naam is ook een prachtig aandenken aan iemand die is overleden. Met een mooie tekst achterop de bal, is die persoon er met kerst toch een beetje bij.

Kerstbal voor altijd in ons hart

Wil jij ook een mooie, persoonlijke kerstbal maken? Je vindt hier de stickers voor het maken van een kerstbal. 

Bekijk hier hoe eenvoudig je zelf een kerstbal met naam maakt: 

Geef een reactie!