Een 1e verjaardag themafeestje in stijl

Op: donderdag, juni 29, 2017 Reacties: 0 Gelezen: 114

Een eerste verjaardag is natuurlijk wel de meest bijzondere. Het eerste jaar gebeurt er zoveel in de ontwikkeling van je kindje en gaat zo snel voorbij. Voor je het weet zijn ze alweer 1 jaar. Reden genoeg om van de eerste verjaardag iets extra speciaals te maken. En eigenlijk is dat helemaal niet zo moeilijk. Met deze tips maak je van de 1e verjaardag van je kleine een onvergetelijke dag (en hele mooie foto’s voor het ‘plakboek’!)


Met een paar mooie kleuren maak je al heel gauw een mooi thema voor het eerste verjaardagsfeestje. Koop versiering in deze kleurtinten en je feestje oogt gelijk heel stijlvol. Je kunt bijvoorbeeld denken aan de kleurthema’s pastel, monochrome, zilver, goud of regenboog. Met wat ballonnen, slingers en taartbordjes in deze kleuren, ziet het geheel er al prachtig uit.

Het effect wordt vergroot als je ook nog eens de taart en andere lekkernijen in deze kleuren maakt of laat maken. Als je de verjaardagstaart bij de andere versiering op een mooie verjaardagstafel zet, ziet het geheel er helemaal Pinterest-waardig uit ;). Je kindje aankleden in dezelfde kleurtinten, is helemaal tof voor de foto’s!  

Als finishing touch is het erg leuk om gepersonaliseerde verjaardagsstickers te gebruiken, zoals Leonie voor Yara deed op haar eerste verjaardag.

De stickers shop je hier: https://www.naamelijk.nl/61-verjaardag

Gerelateerd door tags

Geef een reactie!