Flamingofeest: een eerste verjaardagsfeestje in roze/zilver/wit flamingothema

In: Feest


Flamingodecoratie in zilver/roze/wit

Voor de decoratie op de eerste verjaardag van dochter Liyara koos Maaike voor het thema ‘Flamingo’s’ in de kleuren zilver/grijs, roze en wit. Liyara is op 17 juli jarig, lekker in de zomer en daar passen zomerse, lichte kleuren bij. En bij het zien van flamingo’s waan je je gelijk op een tropisch eiland, dus passen ze perfect bij dit zomerse thema!

Een eerste verjaardag is natuurlijk wel een heel bijzondere. Daarom begon Maaike al op tijd met de voorbereidingen voor de verjaardag van Liyara. Al 2 à 3 maanden voor Liyara haar eerste verjaardag, sloeg Maaike feestdecoratie in zilver/grijs, roze en wit in en kocht ze leuke flamingo decoratie.

Maaike maakte zelf de verjaardagstaart en cupcakes. De cupcakes presenteerde ze in mooie lichtroze cupcakepapiertjes. Ook de cupcakes zelf pasten qua kleuren perfect bij het roze/zilveren thema. Prikkers van roze flamingo’s en zilveren 1-en met roze tulestrik maakten de cupcakes helemaal af! Het bord waarop de cupcakes werden opgediend was versierd met een lichtroze naamsticker.

Flamingo feest cupcakes flamingo

Flamingo op het raam

Als versiering van de tuin gebruikte Maaike twee verjaardagsraamstickers in flamingothema. Door een zilveren en lichtroze raamsticker te combineren, had Maaike twee tweekleurige raamsticker die perfect in het thema pastten. 

Flamingo feest raamstickerOok kocht Maaike effen zilveren en roze vlaggetjes en ballonnen. Deze pimpte ze met verjaardagsstickers zodat zelfs de slingers en ballonnen perfect in het thema pasten.

Flamingo feest gepersonaliseerde vlaggetjes Flamingo feest gepersonaliseerde vlaggetjes zilver

Flamingo feest gepersonaliseerde vlaggetjes met Flamingo ballon

Flamingo feest sticker op ballon

De ruimte kleedde ze nog verder aan met grote heliumballonnen in flamingovorm en pompons van papier. Ook de bekertjes en glazen voor hapjes en drankjes versierde ze met lichtroze verjaardagsstickers. Al met al een superzomers flamingofeestje, tot in de puntjes verzorgd!

Flamingo feest: glas met flamingorietjes

Flamingo feest - sticker op glas

Maak een lijstje

Wil jij ook een flamingo themafeestje organiseren? Maaike’s tip voor het organiseren van een themafeestje: Maak een lijstje met wat je allemaal nodig hebt. Schrijf daar steeds nieuwe ideeën/benodigdheden bij als je iets bedenkt en kras door wat je al gehaald hebt zodat je niks dubbel koopt of vergeet te kopen. 


Lees ook: VERJAARDAG VAN EEN TWEELING? DUBBEL FEEST!


Geef een reactie!