Geboortebord Sophie€ 17,95

€ 17,95

Laat kersverse ouders stralen met jouw kraamcadeau; een houten geboortebord met alle geboortegegevens van hun pasgeboren trots erop! Op dit handgemaakte, houten geboortebord van 20 x 20 cm is staat de naam en geboortedatum. 

Het robuuste geboortebordje is gemaakt van bijna 2 cm dik multiplex, waardoor de zijkanten van het bord de mooie gestreepte structuur van het hout laten zien. De voorkant van het geboortebord is voorzien van whitewash. Voor de naam en de geboortedatum kun je uit veel verschillende kleuren kiezen! 

Door de natuurlijke, rustige tinten van het bord past het perfect in elke kinderkamer. Een gepersonaliseerd kraamcadeau is een plezier om cadeau te doen!

Wil je net iets anders dan de voorbeelden? Dit geboortebord maak ik speciaal voor jou, dus aanpassingen zijn altijd mogelijk.


 • Afmeting: 20 x 20 cm (1.8 cm dik) 

loader

+ -

  Webwinkel Keurmerk en klantebeoordelingen

   Speciaal voor jou gemaakt

   Eigen ontwerp mogelijk

   Handgemaakt met liefde

   Verzending binnen 2 werkdagen

   Verzendkosten slechts €2,95

Recensies

Schrijf een review

Geboortebord Mats hartje

Geboortebord Mats hartje

Laat kersverse ouders stralen met jouw gepersonaliseerde kraamcadeau; een mooie houten geboortebord met alle geboortegegevens van hun kind erop! Op dit whitewash houten geboortebord van 20 x 20 cm staat de naam van de baby, de geboortedatum, het geboortegewicht, de geboortetijd en eventueel de lengte van de baby. Is bijvoorbeeld de lengte van de baby niet gemeten? Dan kan het bordje gemaakt worden zonder lengte erop. 

Dit stoere geboortebordje is gemaakt van bijna 2 cm dik multiplex, waardoor hij zelf kan blijven staan. De zijkanten van het bord laten de mooie gestreepte structuur van het hout zien. De voorkant van het geboortebord is voorzien van whitewash. Voor de geboortegegevens kun je uit heel veel verschillende kleuren kiezen, zodat hij perfect bij de babykamer past! 


Wil je net iets anders dan de voorbeelden? Dit geboortebord maak ik speciaal voor jou, dus aanpassingen zijn altijd mogelijk!

 • Afmeting: 20 x 20 cm (1.8 cm dik) 

Schrijf een review

Gerelateerde producten