Stickerset maanden€ 14,95

€ 14,95

Met deze stickerset van alle maanden wordt plannen echt leuk! We hebben het allemaal ontzettend druk. Zwemles, judo, tandartsbezoek, fysio.... soms wordt het af en toe een beetje teveel en vergeten we weleens iets. En dat willen we natuurlijk proberen te voorkomen!

Met deze stickerset kun je een hele gave planwand maken. Per maand kun je plannen wat je wil/moet doen. Zo kun je een wand maken met clipboards, zodat je alles hieronder vast kunt 'clippen'. Maar je kunt de stickers natuurlijk ook boven een vlak krijtbordverf plakken, zodat je elke maand met krijt kunt invullen wat de plannen zijn.

De stickers passen per maand perfect bij een A4-maat. De stickers verschillen per maand van maat (vanwege de lengte van de teksten). De breedste sticker (september) is ca. 21 cm breed en 6,5 cm hoog. 

+ -

  Webwinkel Keurmerk en klantebeoordelingen

   Speciaal voor jou gemaakt

   Eigen ontwerp mogelijk

   Handgemaakt met liefde

   Verzending binnen 2 werkdagen

   Verzendkosten slechts €2,95

Recensies

Kwaliteit 
2017-03-28

Zo fijn dat Kim meedenkt!

Toen ik Kim benaderde met mijn idee om een planningsmuur te maken was ze 1. meteen heel enthousiast en 2. dacht ze geweldig mee over het lettertype en het juiste formaat. Het pakketje zat goed in elkaar: alle stickers los van elkaar en met een hele duidelijk gebruiksaanwijzing. Het zat er eigenlijk in een wip op! Hoe tof dat deze set nu gewoon in haar assortiment zit :)

Wat ik dus wil zeggen is... Schroom niet om bij Kim aan te kloppen met een idee om jouw speciale moment extra bijzonder te maken. Ze denkt fantastisch mee en vindt het echt heel belangrijk om jou een kwaliteitsproduct te leveren.

Schrijf een review !

Schrijf een review

Muursticker Play speels

Muursticker Play speels

Deze speelse muursticker met de tekst 'Play' staat leuk in de speelhoek of speelkamer! Hij kan natuurlijk ook op het tafelblad of op een kast geplakt worden als speels detail! 

De sticker is te verkrijgen in 35 verschillende kleuren. 

Afmeting:

- maat s: 8,5 x 15 cm (h x b)

- maat m: 14 x 25 cm (h x b)

- maat l: 25 x 45 cm (h x b)

Schrijf een review

Gerelateerde producten