Naamblok babyshower vlaggetjes€ 17,95

€ 17,95

Verras je lieve, zwangere vriendin met dit lieve aandenken aan haar babyshower! Zo zal ze nooit vergeten dat jullie speciaal voor haar een babyshower hebben georganiseerd. Achterop kan iedereen nog een kleine boodschap schrijven! 

Het gepersonaliseerde naamblok is gemaakt van bijna 2 cm dik multiplex, waardoor de zijkanten van het blok de mooie gestreepte structuur van het hout laten zien. Voor de tekst en de vlaggetjes kun je uit veel verschillende kleuren kiezen.   

Wil je net iets anders dan de voorbeelden? Dit naamblok maak ik speciaal voor jou, dus aanpassingen zijn altijd mogelijk! 

 • Afmeting: 20 x 20 cm (1.8 cm dik) 
 • Verzendkosten: 2,95
 • Levertijd: verzending binnen 2 werkdagen 

loader

+ -

  Webwinkel Keurmerk en klantebeoordelingen

   Speciaal voor jou gemaakt

   Eigen ontwerp mogelijk

   Handgemaakt met liefde

   Verzending binnen 2 werkdagen

   Verzendkosten slechts €2,95

Recensies

Schrijf een review

Naamblok eigen tekst

Naamblok eigen tekst

Verras je geliefde, vriendin, moeder, broer, collega of juf met een naamblok met een eigen tekst! Op dit handgemaakte, houten blok van 20 x 20 cm kun je een eigen, persoonlijke tekst laten maken! Bedank de juf voor het schooljaar, vereeuwig een leuke uitspraak van je kind of leg een speciale zin vast die voor jou en je partner iets bijzonders betekent! 

Het gepersonaliseerde houten blok is gemaakt van bijna 2 cm dik multiplex, waardoor de zijkanten van het blok de mooie gestreepte structuur van het hout laten zien. 

Dit naamblok maak ik speciaal voor jou, dus aanpassingen zijn altijd mogelijk! 

Schrijf een review

Gerelateerde producten