Geboortesticker Antonie€ 19,95

€ 19,95

Met deze stoere geboortesticker met naam en geboortedatum voor op het raam laat je de wereld zien dat jullie baby geboren is!

Zodra jullie het eens zijn over de naam van jullie baby, kun je deze sticker alvast in huis halen. Als jullie trots geboren is, kan de kersverse papa de geboortesticker eenvoudig op het raam plakken. Zo weet iedereen gelijk dat jullie trotse ouders zijn geworden!

De geboortesticker kan aan de buitenkant en aan de binnenkant van het raam geplakt worden. De sticker kan weer zonder problemen verwijderd worden van het raam.

Lichte kleuren vallen het meeste op op ruiten, donkere kleuren zoals zwart en antraciet zijn minder goed zichtbaar van een afstand. 

 • Afmeting: ca. 29 x 55 cm (h x b)
Waardering 

loader

+ -

  Webwinkel Keurmerk en klantebeoordelingen

   Speciaal voor jou gemaakt

   Eigen ontwerp mogelijk

   Handgemaakt met liefde

   Verzending binnen 2 werkdagen

   Verzendkosten slechts €2,95

Recensies

Schrijf een review

Geboortesticker Brent

Geboortesticker Brent

Als jullie baby is geboren wil je dit toch van de daken schreeuwen van trots? Met deze vrolijke raamsticker ziet iedereen dat jullie baby geboren is! Niemand loopt nog langs jullie huis zonder te zien dat jullie iets te vieren hebben. 

De geboortesticker kan aan de binnen- en de buitenkant geplakt worden. Je kunt er ook voor kiezen de sticker zonder geboortedatum of een klein tekstje in plaats van de datum te nemen, dan vul je niets of het korte tekstje in bij geboortedatum. 

 • Afmeting: ca. 28 x 60 cm (h x b)

Schrijf een review

Gerelateerde producten