Hashtag sticker vrijgezellenfeest€ 6,95

€ 6,95

Laat al je vrienden zien welke hashtag ze kunnen gebruiken voor het plaatsen van social media posts van jullie vrijgezellenfeest. (wel regels opstellen, je wil natuurlijk niet dat alles op social media komt ;)) 

Een fantastisch vrijgezellenfeest beleef je vaak in een roes. Is het niet omdat je de meest bizarre verrassingen krijgt, dan is het misschien wel omdat je net één drankje teveel nuttigt... 

Hoe gaaf is het dan dat iedereen tijdens jouw vrijgezellenfeest zijn foto's deelt met dezelfde hashtag. Als je weer bijgekomen bent van jullie onvergetelijke vrijgezellenfeest kun je met deze hashtag alles rustig terugkijken om heerlijk na te genieten! 

De sticker is 25 cm breed en kan perfect op een houten bord, glazen ruit of deur geplakt worden. Na het vrijgezellenfeest is de sticker weer te verwijderen. 

loader

+ -

  Webwinkel Keurmerk en klantebeoordelingen

   Speciaal voor jou gemaakt

   Eigen ontwerp mogelijk

   Handgemaakt met liefde

   Verzending binnen 2 werkdagen

   Verzendkosten slechts €2,95

Recensies

Schrijf een review

Naamsticker Mr. en Mrs.

Naamsticker Mr. en Mrs.

Met deze naamsticker met hartje kun je newly weds verrassen! Plak de sticker op de voordeur of op de auto en iedereen ziet dat de lovebirds getrouwd zijn! 

Wil je een afwijkende maat omdat de standaard maat niet past? De sticker wordt speciaal voor jou gemaakt, dus de maat kan aangepast worden. 

 • Kan op glas én houtwerk geplakt worden
 • Afmeting: 28 of 40 cm breed (inclusief hartje) 
 • Hoogte van de sticker is afhankelijk van de naam

Schrijf een review

Gerelateerde producten